- Aktualności
- Dla rodziców
- Plan Lekcji 2023/2024
- Doradca Zawodowy
- Biblioteka
- Dyżury i konsultacje nauczycieli
- Podręczniki 2023/2024
- Rozkład jazdy autobusu szkolnego
- Aktywna Tablica
- Samorząd Uczniowski
- Sukcesy uczniów
- Szkoła w mediach
- Projekty i programy
- Innowacje pedagogiczne
- Gazetka szkolna
- Gazetka przedszkolna
- Zespół taneczny
- Dokumenty szkolne
- Rozrywka
- Kawiarenka językowa
- Kącik psychologa i pedag.
- Szkolne Koło Caritas
- Laboratoria Przyszłości
- BIP
Online : Brak Online
5 ostatnio zalogowanych
Anna Chalupinska
2024-05-02 19:37:03
karolina
2024-04-30 14:08:30
bojowniczka
2024-04-29 21:45:30
Administrator
2023-07-12 13:32:39
Bernadeta Jastrzębska
2020-10-21 18:32:41
Dzisiaj jest
Sobota 4 maja 2024 Imieniny obchodzą Florian, Grzegorz, January, Michał, Monika, Paulin, Strzeżywoj Do końca roku zostało 242 dni |
Zdrowe odżywianie to sposób jedzenia, który polega na przyjmowaniu tylko takich substancji, które są korzystne dla zdrowia i zapewniają poprawną kondycję naszego organizmu. O tym jak się odżywiać by było nie tylko zdrowo, ale i smacznie opowiedziała nam dietetyk kliniczny p. Joanna Józefowicz- Bryja. Przekazała uczniom solidną dawkę wiedzy jak również pokazała jak zastosować ją w praktyce. Uczniowie z olbrzymim zaangażowaniem ruszyli do przygotowania wyśmienitych sałatek, koktajli czy owsianego smoothie. W menu królował: szpinak, rukola, pietruszka, oliwki, orzechy, płatki owsiane, produkty po które młodzież raczej niechętnie sięga. Po spróbowaniu okazały się prawdziwym rarytasem. Uczniowie byli ogromnie zadowoleni i wdzięczni za te praktyczną lekcję żywienia.
Dziś | 4195 | |
Wczoraj | 8727 | |
W tym tygodniu | 42963 | |
Wszystkich | 13181294 |
MOZILLA 5.0,