- Aktualności
- Dla rodziców
- Plan lekcji 2025/2026
- Doradca Zawodowy
- Biblioteka
- Dyżury i konsultacje nauczycieli
- Podręczniki 2025/2026
- Rozkład jazdy autobusu szkolnego
- Aktywna Tablica
- Samorząd Uczniowski
- Sukcesy uczniów
- Szkoła w mediach
- Projekty i programy
- Innowacje pedagogiczne
- Gazetka szkolna
- Gazetka przedszkolna
- Zespół taneczny
- Dokumenty szkolne
- Rozrywka
- Kawiarenka językowa
- Kącik psychologa i pedag.
- Szkolne Koło Caritas
- Laboratoria Przyszłości
- BIP
Online : Brak Online
5 ostatnio zalogowanych
karolina 2025-11-11 20:07:36
Anna Chalupinska 2025-11-07 19:04:09
bojowniczka 2025-10-28 11:55:06
Administrator 2024-06-26 12:53:56
Bernadeta Jastrzębska 2020-10-21 18:32:41
|
Dzisiaj jest
Czwartek 13 listopada 2025 Imieniny obchodzą Arkadiusz, Arkady, Brykcjusz, Eugeniusz, Jan, Mikołaj, Stanisław, Walentyn Do końca roku zostało 49 dni |
Zdrowe odżywianie to sposób jedzenia, który polega na przyjmowaniu tylko takich substancji, które są korzystne dla zdrowia i zapewniają poprawną kondycję naszego organizmu. O tym jak się odżywiać by było nie tylko zdrowo, ale i smacznie opowiedziała nam dietetyk kliniczny p. Joanna Józefowicz- Bryja. Przekazała uczniom solidną dawkę wiedzy jak również pokazała jak zastosować ją w praktyce. Uczniowie z olbrzymim zaangażowaniem ruszyli do przygotowania wyśmienitych sałatek, koktajli czy owsianego smoothie. W menu królował: szpinak, rukola, pietruszka, oliwki, orzechy, płatki owsiane, produkty po które młodzież raczej niechętnie sięga. Po spróbowaniu okazały się prawdziwym rarytasem. Uczniowie byli ogromnie zadowoleni i wdzięczni za te praktyczną lekcję żywienia.












![]() | Dziś | 2421 |
![]() | Wczoraj | 13770 |
![]() | W tym tygodniu | 52594 |
![]() | Wszystkich | 19976784 |
MOZILLA 5.0,

















